El dissabte 19 d’ octubre, la Plaça del Diamant de Gràcia s’omplirà de diversió felina i solidaria per a tota la familia. Espectacles, xerrades, tallers artístics, ball i bona música, pel gaudiment de grans i petits:

Pel matí, l’Associació Teixint Connexions oferirà, per l’últim any, el seu fantàstic taller de crear titelles de dit.

Junt amb les voluntàries de Gats de Gràcia, pintarem divertides caretes de gats i globus.

Montana Colors, presenta un taller d’iniciació al graffiti per infants. Treballarem sobre uns cubs de cartró apilables sobre els quals els infants pinten amb esprais base aigua no tòxics i amb la supervisió del tallerista, tot investigant les tècniques bàsiques, els colors i les textures, emprant plantilles i en definitiva desenvolupant la imaginació!

https://www.montanacolors.com/

El matí acabarà amb un divertit taller de chachachá i exhibició de ball per Xavier Manresa i Francina Plujà Escola Torremadé-Sanz

Per la tarda comptem amb la col.laboració de l’artista de renom internacional Marta Lafuente, que crearà un mural col.laboratiu al voltant de la figura del gat i on tots podrem deixar la nostra aportació creativa.

https://academyofartbarcelona.com/profesores/marta-lafuente-cuenca/

Com que el gat és el protagonista del dia, aquest any comptem amb xerrades i un taller interessantíssim sobre els nostres felins:

«Històries de la gateta Nur» a càrrec de l’ Elena Horiuel -12.45H. Conte per explicar, sensibilitzar i responsabilitzar els nens i les nenes en el respecte i l’empatia envers tots els éssers vius i explicar les tasques que fem a Gats de Gràcia i el que suposa mantenir una colònia. També d’ informar dels recursos de què es disposa davant l’abandonament d’animals i contribuir a la prevenció de qualsevol tipus de comportament violent envers els éssers vius des de la infantesa .

«Comportament felí: Com fer feliç al nostre gat» a càrrec de DACS Veterinària

«Història del Gat» a càrrec de l’Helena Escoda.

A la tarda tornarà Manel Capellades con el espectacle » A tota màquina», companyia BITXICLETA, gags de pallasso molt interactius per tots els públics, barrejats amb la màgia i per acabar un esbojarrat ball amb bombolles, confetti i globus gegants.

Aquest any la bona música en directe ve de la mà del cantautor d’EEUU i veí del barri de Gràcia, Marshall, un repertori de jazz, blues i belles melodies.

11.00 Salutació a càrrec de la presidenta de Gats de Gràcia Yolanda van Amersfoort.

11.15 Tallers creatius infantils: Teixint Connexions.

11.30 Taller grafiti: Montana Colors

12.00 Xerrada: «Com fer feliç al nostre gat» a carrèc de DACS Veterinària

12.45 Taller infantil «Històries de la gateta Nur» per GdG.

13.30 Taller de Chachachá i exhibició de ball: Xavier Manresa i Francina Plujà Escola Torremadé-Sanz.

14.30 Dinar.

16.00 Escacs al carrer: EDAMI (Escuela de Ajedrez Miguel Illescas)

16.30 Mural Col.lectiu per Marta Lafuente Cuenca

17.00 Xerrada «Història del Gat» a càrrec d’ Helena Escoda.

17.45 ESPECTACLE «A Tota Màquina», Companyia Bitxicleta

18.45 CONCERT acústic. «Marshall».

19.45 DJ Miau.

20.30 Fi de festa

Durant tot el dia: paradeta solidària de Gats de Gràcia i l’ EXPO: «Els gats i el cinema»

—————————————————————-
Gats de Gràcia és una entitat sense ànim de lucre. La nostra missió es porta a terme a Barcelona, al districte de Gràcia, i consisteix a protegir i tenir cura dels gats feréstecs que viuen al carrer, solars, parcs i llocs públics, així com dels qui viuen en patis interiors sense responsable aparent. La nostra visió és la d’una societat sensibilitzada amb els animals i, en especial, amb els gats de carrer.

https://www.facebook.com/events/2405215932865508/