Necessitem voluntaris i voluntàries per arribar a més llocs amb la mateixa il·lusió i dedicació.

Segur que hi ha alguna manera en què pots ajudar!

Gats de Gràcia realitza una activitat intensa i variada que permet la col·laboració personal de diferents maneres:

  • Fent una APORTACIÓ ECONÒMICA que servirà per fer front a les despeses veterinàries dels gats de les colònies, dels que rescatem en males condicions, o dels que estan en acollida a l’espera de ser adoptats, per un dels mitjans següents:

Transferència bancària al número de compte de Gats de Gràcia a Banc de Sabadell:
ES39 0081- 0171- 41- 0001396446


  • Mitjançant la plataforma TEAMING, iniciativa solidària amb microdonacions d’1€ al mes. És molt fàcil: utilitza el botó de sota, i un cop t’hagis registrat Teaming destinarà 1€ del teu compte cada mes a Gats de Gràcia fins que decideixis finalitzar la teva col·laboració.
  • Com a VOLUNTARI/A per ajudar en  la cura i atenció de les colònies de gats. Una colònia requereix una atenció constant per part d’un grup de persones que s’ocupen de la seva alimentació, cures veterinàries i vigilància de l’entorn. Això suposa un esforç, però té una gran compensació: guanyar-se la confiança dels gats, conèixer-los pel seu nom, i la satisfacció de veure’ls sans i feliços.
  • Com a CASA D’ACOLLIDA per a gats dòcils mentre els trobem una família que els adopti. Si t’agraden els gats però no pots adoptar-los de manera definitiva, o si ja tens gats i no t’importa tenir-ne un altre de manera temporal, pots ajudar-nos!
  •  Ajudant presencialment a les nostres TAULES INFORMATIVES i de venda de marxandatge.

FORMULARI PER DONAR-SE D'ALTA COM A SOCI A GATS DE GRÀCIA

Si teniu qualsevol dubte, contacteu amb secretaria@gatsdegracia.cat

Dades de contacte (tots els camps són obligatoris)
Forma de pagament
PER DOMICILIACIÓ BANCÀRIA

Autoritzo a domiciliar el rebut de la quota de soci al compte bancari que detallo a continuació, i amb la periodicitat que també detallo a continuació:

Periodicitat:
Quota mensual (10€)Quota trimestral (30€)Quota semestral (60€)Quota anual (120€)Quota mensual de: (considerant 10€ mensuals la quota mínima per ser soci de Gats de Gràcia)

PER TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA

al compte de Gats de Gràcia del Banc de Sabadell: ES39 0081 0171 4100 0139 6446
(considerant 10€ mensuals la quota mínima per ser soci de Gats de Gràcia)