Necessitem voluntaris i voluntàries per arribar a més llocs amb la mateixa il·lusió i dedicació.

Segur que hi ha alguna manera en què pots ajudar!

Gats de Gràcia realitza una activitat intensa i variada que permet la col·laboració personal de diferents maneres:

 • Fent una APORTACIÓ ECONÒMICA que servirà per fer front a les despeses veterinàries dels gats de les colònies, dels que rescatem en males condicions, o dels que estan en acollida a l’espera de ser adoptats, per un dels mitjans següents:
 • Transferència bancària al número de compte de Gats de Gràcia a Banc de Sabadell:
  ES39 0081- 0171- 41- 0001396446


 • Mitjançant la plataforma TEAMING, iniciativa solidària amb microdonacions d’1€ al mes. És molt fàcil: utilitza el botó de sota, i un cop t’hagis registrat Teaming destinarà 1€ del teu compte cada mes a Gats de Gràcia fins que decideixis finalitzar la teva col·laboració.
  • Com a VOLUNTARI/A per ajudar en  la cura i atenció de les colònies de gats. Una colònia requereix una atenció constant per part d’un grup de persones que s’ocupen de la seva alimentació, cures veterinàries i vigilància de l’entorn. Això suposa un esforç, però té una gran compensació: guanyar-se la confiança dels gats, conèixer-los pel seu nom, i la satisfacció de veure’ls sans i feliços.
  • Com a CASA D’ACOLLIDA per a gats dòcils mentre els trobem una família que els adopti. Si t’agraden els gats però no pots adoptar-los de manera definitiva, o si ja tens gats i no t’importa tenir-ne un altre de manera temporal, pots ajudar-nos!
  •  Ajudant presencialment a les nostres TAULES INFORMATIVES i de venda de marxandatge.